Genom Camillas ögon

Blomkål i krämig tomatsås med vegetarisk falukorv

Publicerad 2015-02-15 20:34:00 i Recept,

Tid: 5 min + 30 min i ugn
Ugn: 200 grader
4 portioner

400 g vegetarisk falukorv, Quorns Middagskorv

250 g frysta blomkålsbuketter
2 burkar á 2 dl crème fraiche med tomat och basilika (den här smaken var slut så jag tog med fetaost och soltorkade tomater)
Persilja

Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Snitta falukorven och lägg i en ugnsform.
3. Blanda den frysta blomkålen med crème fraiche och lägg bredvid korven.
4. Gratinera mitt i ugnen ca 30 min. Strö över persiljan.

Oförskämt lättlagat. Tycker dock att det var lite snålt med mat om det ska räcka till 4 personer. Särkilt blomkålen. Lite ost ovanpå hade heller inte skadat =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En liten inblick om vem jag är: Jag heter Camilla och på körkortet står det att jag har passerat 30 men känner mej som 25 och vägrar att bli äldre. Älskar mitt jobb som förskollärare och måndagsångest är något som jag aldrig får. Tycker om att fotografera på min lediga tid, träna är något som går i perioder, musik hade jag inte klarat mej utan och resa vill jag göra mycket mera. Moder natur är det viktigaste vi har så försöker vara rädd om henne så mycket jag kan. Jag är demivegetarian på grund av att jag inte vill riskera att sponsra dålig djurhållning. ”Ärlighet varar längst” och ”Nederlagen är alltid tillfälliga” är några av alla kloka ord som jag bär med mej. Jag är dessutom övertygad om att jag varit hippie i mitt förra liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela