Tagliatelle med ostsås.
4 portioner
400 g tagliatelle (det fanns inga ekologiska i affären jag handlade så jag tog spagetti)
1 msk smör eller olja
1/2 strimlad purjolök
2 dl créme fraiche
1 dl mjölk
3 dl riven lagrad ost
150 g sugarsnaps
2 krm riven muskotnöt
salt
svartpeppar
Gör såhär:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Hetta upp smör o en kastrull och stek purjolök tills den är något mjuk. Tillsätt créme fraiche, mjölk och ost. Rör om. Vänd ner sugarsnaps när osten smält. Smaka av med muskot, salt och peppar.
3. Vänd ner pastan i ostsåsen och servera direkt.

Jag som älskar ost måste ändå säga att jag blev lite besviken på denna rätt. Trodde den skulle vara godare. Vet inte vad som fattades.